STRUDAL AS

FASADESYSTEMER

Glassfasader

Fasadesystemer av aluminium brukes til å konstruere fasader av offentlige bygninger, som banker, hoteller, kontorer, kontorbygg, bilutstillingslokaler, idrettshaller osv. bygninger og skape en unik atmosfære og komfort for brukerne.

Cembrit

Cembrit fasadeplater, laget av fiber-sementmateriale, er beregnet for konstruksjon av ventilerte fasader av nye og renoverte bygninger. Vi leverer komplet system inkludert montasje tilbehør.

Carea

CAREA kompositte fasadepaneler. Steinkonglomerat laget av spaltet stein og harpiks. De har blitt produsert i over 30 år av det franske selskapet CAREA, som har sitt produksjonsanlegg i Combre. For tiden er det over 9 millioner kvadratmeter fasader laget av CAREA-paneler i verden.

Minerit

Vi kan skille mellom: Minerit HD fasadeplater, Minerit Windstopper vindtette plater og Minerit LW interiørplater (for tørre rom) og Minerit SP (for våtrom). Mineritplater består av ca. 70% sement og ca. 30% cellulosefibre og mineralfyllstoffer.

 Alle Minerit fiber-sementplater har CE-merking, som gjør at de kan brukes i bygge konstruksjoner.

Larson

Larson fasadeplater er perfekte som et moderne, lett og slitesterkt materiale for fasadekledning. De skylder sin høye motstand mot en spesiell struktur, de består av to lag av 0,5 mm tykt aluminium fylt med en polyetylenkjerne med lav tetthet (brannbestandig versjon – FR-type), mineral (brannfarlig versjon – PE-type) og ikke brennbar kjerne (A2-type). Larson fasadeplater i aluminium med en spesiell modifisert kjernsammensetning gir mulighet for fasadekledning der ikke brennbare materialer er påkrevd.

 Tykkelse mm – 4

Bredde mm – 1250, 1500

Lengde mm – fra 2000 til 6000

Sekundær fasadekontruksjoner i ALU

For montering av fasadeplater i det ventilerte fasadesystemet, anbefaler vi konsoller for aluminiums understell. De består av en enkelt konsoll, en dobbel konsoll, en varmeisolerende pute, T- og L-bærende profiler (aluminiums rist), et monteringsanker og kontakter som forbinder individuelle elementer i underkonstruksjonen.

 En gjennomtenkt struktur av aluminiumsprofiler og tilbehør som er inkludert i aluminiums risten gir stor fleksibilitet i fasadekonstruksjonen, samtidig som den gunstige prisen for den tilbudte løsningen opprettholdes.