STRUDAL AS

VINDUER

PVC Vinduer

IDEAL vindussystemet er en kombinasjon av de mest moderne tekniske løsningene for å oppnå egenskaper over gjennomsnittet, noe som garanterer varme, stillhet, sikkerhet og eksepsjonell vindusestetikk. Når du velger IDEAL vindussystemet, velger du et topphylleprodukt der kvaliteten på profilene og materialene som brukes ikke er utsatt for kompromisser. Profilenes gjennomtenkte design og geometri, kombinert med tilgjengelig teknologi, sørger for perfekt statikk, langvarig vedlikehold av vindusfunksjonen og problemfri drift.

Nord-line-systemet brukes til å bygge den såkalte “Skandinaviske vinduer” uteslående. Dørkarmen har en konstruksjonsbredde på 120 mm, og bladet er 70 mm. Stolpene og tverrstengene har en spesiell, dekorativ form fra siden av rommet. Systemet er preget av et moderne design med delikate skråninger og kurver. Nordline-systemet muliggjør bruk av isolerglass opptil 41 mm. Forsterkning med stort tverrsnitt øker vindusstabiliteten.

Vi tilbyr PVC forings lister festet til vinduet fra innsiden til installasjon av belisting eller et spor kuttet i vinduskarmen, den såkalte “foring spor”, som gjør det mulig å sette inn en hvilken som helst foring (vanligvis tre) inne og behandle vinduet fra innsiden. Det er en typisk skandinavisk løsning som vi lykkes med å iverksette for våre kunder etter forespørsel.

Innvendige persienner – montert inn i glasset med manuell eller elektronisk kontroll

Håndtak og beslag som høyere sikkerhet i rom, inkludert: 

  • Håndtak lukket med en nøkkel – større beskyttelse mot uautorisert åpning fra utsiden og innsiden.
  • Håndtak låst med en knapp – større beskyttelse mot uautorisert åpning fra utsiden og innsiden.
  • HOPPE KISI håndtak – større beskyttelse mot uautorisert åpning fra innside

Skandinaviske farger – for våre kunder tilbyr vi et bredt utvalg av både vindusfiner og muligheten for å male i hvilken som helst farge fra palettene RAL og NCS

Profesjonell transport – bestillinger sendes på spesialdesignede stativer som beskytter vinduer mot mekanisk skade. Denne pakkemetoden minimaliserer også transportkostnadene og garanterer sikker levering.

TRE Vinduer

På spesiell forespørsel tilbyr Strudal til sine kunder tre vinduer i henhold til kundens spesifikasjon. Slike vinduer brukes i historiske bygninger der hvor viktig rolle spiller reproduksjon av originalen eller lokale leverandører har ikke tilsvarende løsninger i assortimentet.

ALU vinduer

Strudal tilbyr aluminiumsystemer av mange forskjellige typer vinduer, avhengig av bruksområde og detaljerte krav til funksjonalitet, estetikk, varmeisolasjon, innbruddsmotstand, røyk tetthet eller brannmotstand. De inkluderer både aluminiums konstruksjoner uten varmeisolasjon, som brukes til å bygge innvendige skillevegger og dører eller balkong innglassing samt basert på varmeisolerte profiler. En betydelig del av varmeisolerte systemer er tilgjengelig i “Passiv” versjonen, preget av spesielle innsatser i seksjoner som reduserer varmeledningsevnen.