Tekniske trapper

Tekniske trapper –  kan leveres som eksterne eller interne trapper til alle typer bygninger. Et bredt utvalg av løsninger gjør at vi kan levere det aller meste av muligheter. Trappene oppfyller alle krav og standarder, avhengig av formålet. Den enkle utformingen gjør de tekniske trappene funksjonelle og trygge å bruke.

Tekniske trapper tilgjengelig i to versjoner:

  • rette trapper (brukes ofte for å få tilgang til lavere nivåer)
  • Repotrapper, brukes til høyere bygninger og/eller etasjer.

Rømningstrapper

Rømningstrapp brukes som en rømningsvei i en nødsituasjon, både i flerfamilieboliger og offentlige bruksområder, samtidig som de høyeste sikkerhetsstandardene opprettholdes. Trapper av denne typen er preget av høy motstand mot belastning og mengde press. Det er den billigste, raskeste og enkleste metoden for å sikre sikker evakuering i samsvar med brannsikkerhetskrav og forskrifter.

 Det er mulig å sikre tilgang til trappene utenfra og samtidig opprettholde kontinuerlig evakuering fra innsiden. Disse konstruksjonene er motstandsdyktige mot brann på grunn av muligheten for å bruke svulmende (brannbestandig) maling. De er designet for høyere øyeblikkelig belastning.

Svingtrapper

Spiral / Sving Trapp – Lett, innovativ design, ideell for nye og renoverte bygninger. Fordelen med strukturen er begrensningen på plassen som trengs for installasjonen. Trappens spiralform betyr at utilsiktet snubling ikke fører til et fall – en naturlig beskyttelse er et rekkverk som ligger foran brukeren.

 Spiraltrapper er tilgjengelig i to versjoner:

  • trapp med sentral bærestang
  • trapp med sentral stolpe

Tekniske stiger

Tekniske stiger er sveisede eller bolte konstruksjoner, designet for å overvinne nivåforskjeller i installasjoner, haller og industri, lager og kommersielle bygninger. Varmgalvanisert, pulverlakkert, også i advarsel farger. De kan også være laget av rustfritt stål.

 Vår standard lar oss lage stiger både i industribygninger og forskjellige typer tekniske strukturer som ikke er bygninger. Det utviklede systemet med fester og designløsninger garanterer riktig bruk av produktet under alle forhold.

Platform, skraperister

Stålplattformer, skraperister brukes i praksis i alle bransjer. Avhengig av formålet, dikteres utformingen av spesifikke juridiske krav. Vi selger plattformer i samsvar med skandinaviske forskrifter eller passende for bestemmelseslandet. Presisjonen, kunnskapen og erfaringene til ingeniørene våre gir rask og profesjonell gjennomføring av ordren. En viktig faktor er korrosjonsbeskyttelse, som påvirker holdbarheten og sikkerheten til hele strukturen. Som produsent garanterer vi holdbarhet, noe vi oppnår takket være teknologi og moderne maskinanlegg. Pulverlakkering garanterer lang levetid for det malte belegget.

 Det siste og ekstremt viktige trinnet er montering. Den bestemmer riktig funksjon og sikker bruk av plattformene. Å være både selger og montør, er vi i stand til å planlegge monteringssekvensen, som utføres av erfarne og godt forberedte monteringsteam. Omfattende implementering vil tillate deg å spare tid, og vår erfaring er en garanti for pålitelig ytelse.

Trappetrinn

Våre trappetrinn kjennetegnes av en kombinasjon av sikkerhet og holdbarhet, enkel montering, holdbarhet og kvalitet på sluttproduktet. Trappetrinn er laget for behovene til industri, infrastruktur og individuelle kunder. For å oppfylle forventningene til våre kunder, vil vi hele tiden forbedre oss selv for å kunne oppfylle deres individuelle bestillinger. Vi har et bredt utvalg av ferdige prosjekter og muligheten for implementering av dem på teknologisk avanserte maskiner.

 Den høye kvaliteten på materialene som brukes til produksjon av trapper garanterer holdbarhet og motstand mot mekaniske skader og værforhold. Den korrosjonsbeskyttelse av trinnene sikrer motstand mot den nødvendige korrosjonsklassen både innen og utenfor anlegget.

Vi garanterer sikker bruk av industrielle trapper ved å designe produkter i samsvar med spesifikke standarder og forskrifter.