STRUDAL AS

PORTER

Garasjeporter

 

Vi leverer alle typer garasjeporter, dører og automatikker. 

Vi har porter for boliger, hytte, industribygg m.m

Enkle porter til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som de aller fleste ønsker i dagens garasjeporter. 

RFS – 60 mm 

K2 RS

K2 RM

K2 RC

K2 RF

K2 RA

En praktisk port er en problemfri, pålitelig og stille enhet. Brukervennligheten er sikret av blant annet den beste automatiseringen. Mekanismene som brukes i våre produkter er enheter fra anerkjente produsenter. De garanterer enkel og problemfri drift, og lar også porten kobles til ethvert “smart home” system og alarminstallasjoner.

Motor er utstyrt med en overbelastningsbryter som standard, som hever døren ca. 10 cm når den møter motstand. Den automatiske porten kan også utstyres med fotoceller som forhindrer at den lukkes hvis det er en hindring i portens klaring. Valsene som er installert i alle porter kan i tillegg utstyres med fingerbeskyttelsesvern. Vi ga også dørsegmentene en spesialdesignet, sikker form.

Rulleporter

Rulleport profiler er fylt med polyuretanskum og forseglet. En aksel er montert over åpningen som profilene rulles på. Hjertet i dette systemet er stasjonen. Den er tilpasset portens dimensjoner og vekt. Disse mekanismene garanterer komfort og sikkerhet under bruk av porten.

Svingporter er en klassisk variant av etterbehandling hjemme. De gir stil og er funksjonelle. Det er en tradisjonell løsning, kjent i mange år, men laget i samsvar med moderne teknologi. De kommer vanligvis i en dobbeltsidig variant. Svingbare garasjeporter kan moderniseres på mange måter. Det er et skritt mot kundens behov og oppfyller kravene i dagens marked.

Industriporter

Det spiller ingen rolle om vi snakker om et lite verksted eller et større lager. Det er like viktig for enhver investering å skape trygge og komfortable forhold for forretningsutvikling. Seksjonsdørene våre er laget for akkurat dette formålet.

Panel

Seksjoner

Enkelt styring

K2 IS

K2 IA

K2 IPT

K2 IM

K2 IP

Rullegitter

Rullegitter er enheter som oppfyller forskjellige funksjoner samtidig. Vi leverer dem i mange varianter, både når det gjelder klassen innbrudds motstand, luftgjennomtrengelighet, typer stasjoner, samt tilgjengelige mønstre og farger.

R2 SS

R2 SC

R2 SP

Styring

Vi tilbyr aluminiums gitter, som er perfekte for sikring av parkerings- og lagringsåpninger osv. Aluminiums nett er lette konstruksjoner, hovedsakelig beregnet på butikker i gallerier og restaurant

R2 AP

R2 AM

R2 AMZ