STRUDAL AS

REKKVERK

I dag er en moderne balkong først og fremst en ukonvensjonell stil og funksjonelle løsninger. Våre balkongrekkverk vil helt sikkert gi mange leiligheter en ekstraordinær karakter. Det er også verdt å tenke på riktig ordning. Grunnlaget her skal være estetiske elementer som vil smelte godt inn i hele bygningen. Når det gjelder innebygde, er de mest populære i rammeversjonen. Hovedårsaken er de lavere kostnadene ved implementeringen. Ulike glassfarger kan brukes klar, melket, grå, brun.

Hvert rekkverk er priset individuelt på grunnlag av antall strukturelle elementer, men i denne saken hjelper vi med å optimalisere investeringskostnadene ved å velge elementer med det beste forholdet mellom kvalitet og pris. For at vi skal kunne effektivt og uten problemer estimere kostnadene for det valgte rekkverk, trenger vi nyttige bilder eller skisser av stedet der det skal installeres.

Glassrekkverk

Rustfrittrekkverk

Stålrekkverk

Aluminiums rekkverk

Glassrekkverk

Rustfrittrekkverk

Stålrekkverk

Stålrekkverk levert av Strudal er laget på grunnlag av industristandarder og forskrifter som gjelder i et gitt land inkludert skandinavisk marked. De utgjør trygge vertikale skillevegger som beskytter brukeren mot å falle fra høyden.

Som standard leverer vi to typer barrierer:

  • industrielle barrierer og rekkverk hovedsakelig brukt som tilgangselementer til maskiner og innretninger
  • sikkerhets barrierer og rekkverk som brukes i offentlige bruksbygg, kollektivboliger, barnehager, sykehus osv.

Aluminiums rekkverk

Rekkverk konstruksjon er basert på spesialdesignede aluminiumsprofiler som ikke krever sveising, noe som gir raskere og forenkler monteringsarbeidet. I samsvar med de høyeste sikkerhetsstandardene festes stolpene til hver konstruksjon på balkongplaten eller på fronten, med mulighet for å dekke hele taklisten.